Liukuovet

Tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä

Eteisen liukuovet – kodin ensivaikutelma!

Käytä tila tehokkaasti hyväksesi ja pidä 

eteinen siistinä.

Makuuhuoneen liukuovet – unelmiesi tila!

Luo rauhallinen ja tyylikäs makuuhuone

liukuovien avulla.

Käytännölliset liukuovet säästävät tilaa ja 

luovat uniikin ilmeen kotiisi.

Meiltä löydät laajan valikoiman eri tyylejä ja 

kokoja, jotta voit räätälöidä liukuovet juuri 

kotisi tarpeisiin

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan tyylikäs ja 

toimiva liukuoviratkaisu.

Mittojen mukaan valmistettuna Tuusulan Jokelasta

Tirafax Oy:ltä löydät laadukkaat mittojen mukaan käsityönä valmistetut liukuovet, jotka tekevät kodistasi entistä toimivamman ja kauniimman.  Laadukkaat Tirafax -liukuovemme ovat saatavilla mitoitettuna ja paikoilleen asennettuna Etelä- ja Länsi-Suomen alueilla. Valmistamme kotisi tyyliin ja sisustukseen sopivat ovet yli 20-vuoden kokemuksella. Luota ammattitaitoomme ja anna kotisi loistaa uudessa valossa.

Ohuet SlimLine -liukuovet sopivat lähes tilaan kuin tilaan

Kahden limittäin liukuvan SlimLine -oven kokonaissyvyys on vain 36 mm. Liukuovet soveltuvat tiloihin, joissa asennustilaa on rajoitetusti tai halutaan kevyt ja minimalistinen rakenne oviin. Voit vaihtaa esim. makuuhuoneen vaatekomeron kääntöovet liukuoviksi tai piilottaa eteisen avonaulakon keveillä ja tilaa säästävillä, mittojen mukaan valmistetuilla SlimLine -liukuovilla.

Kolmen limittäin liukuvan SlimLine -oven kokonaissyvyys on vain 55 mm. Kolme erillisillä kiskoilla kulkevaa ovea mahdollistavat kaapiston liukuovien avaamisen 2/3 leveydeltä perinteisen 1/3 leveyden sijaan. Jos asennustilaa on riittävästi, niin kolmella liukukiskolla varustettu SlimLine -järjestelmä on toiminnallinen ja järkevä valinta.

SlimLine -liukuoviprofiilien vakiovärit ovat valkoinen, hopea ja musta. Myös muita oviprofiilien värivaihtoehtoja saatavana erillistilauksena. Liukuovien peilitäytteen lisäksi on saatavana myös muita vaihtoehtoja. Lisäksi liukuoviin voidaan asentaa myös ns. jakolista(t), jolla ovipinta voidaan jakaa kahteen tai useampaan osaan. Ota yhteyttä ja kysy lisää SlimLine -liukuovistamme.

LuxLine -liukuovet, kun ovilevyn tai oviaukon koko on suuri

LuxLine -liukuovet soveltuvat parhaiten suuriin ja keskisuuriin oviaukkoihin. Ovet vievät 80 mm kaapiston kokonaissyvyydestä. Jäykkärunkoisesta teräksestä valmistetut LuxLine -liukuovet ovat valintasi silloin, kun liukuoville on riittävästi asennustilaa tai kun oviaukon tai ovilevyn leveys on suuri.

LuxLine -liukuoviprofiilien vakiovärit ovat valkoinen, hopea ja musta. Myös muita oviprofiilien värivaihtoehtoja saatavana erillistilauksena. Liukuovien peilitäytteen lisäksi on saatavana myös muita vaihtoehtoja. Lisäksi liukuoviin voidaan asentaa myös ns. jakolista(t), jolla ovipinta voidaan jakaa kahteen tai useampaan osaan.

Upline -tilanjako-ovi 

UpLine -liukuovet soveltuvat oviaukkoihin tai tilanjakajaksi. UpLine -ovet liukuvat yläkiskon varassa ja lattiaan, oviaukon reunaan, asennetaan vain oven ohjuri. Liukuovi ei siis tarvitse kynnystä tai alaohjainkiskoa, joten lattiapinta oviaukon kohdalla voidaan säilyttää kynnyksettömänä, yhtenäisenä ja sileänä. Tukevasta alumiiniprofiilista valmistetut UpLine -liukuovet tuovat tyylikästä ja tilaa säästävää designia kotiisi. 

UpLine -liukuoviprofiilien vakiovärit ovat valkoinen, hopea ja musta. Myös muita oviprofiilien värivaihtoehtoja saatavana erillistilauksena. Liukuovien täytteeksi voidaan valita esimerkiksi kirkas lasi, himmeä ns. maitolasi, HDF-puukuitulevy tai vaikkapa savunharmaa peili. Lisäksi UpLine -oviin voidaan asentaa myös ns. jakolista(t), jolla ovipinta voidaan jakaa kahteen tai useampaan osaan. Kysy lisää eri vaihtoehdoista.

Runsaasti eri vaihtoehtoja

Peilillä varustetut liukuovet ovat suosituin tuotteemme. Peililiukuovien avulla saat huoneeseen lisää tilan tuntua ja valoisuutta, samalla ovet toimivat niin peilinä kuin kaappien ovinakin.  Laajassa valikoimassamme on tarjolla myös muita tyylikkäitä vaihtoehtoja, niin täytemateriaalien, ovien ulkonäön kuin lukumääränkin suhteen. Ota yhteyttä. Suunnitellaan kotisi tyyliin ja sisustukseen sopivat laadukkaat Tirafax -liukuovet.

Oviprofiilien (ovikehysten) osalta varastovärejä on kolme: Valkoinen, hopea ja musta. Erillistilauksena voimme toimittaa myös muita värivaihtoehtoja. SlimLine -liukuovissamme ovikehysten materiaalina on kestävä alumiini, joka on ruostumatonta ja soveltuu näin myös kosteisiin tiloihin. LuxLine -liukuovet ovat puolestaan valmistettu teräsprofiilista.

Peiliovien ovitäytteiden osalta värivaihtoehtoja on kolme: Kirkas peili, pronssinsävyinen peili tai savunharmaan sävyinen peili. Peilien pinta voi olla kiiltävä tai himmeämpi mattasävy. Peiliovien taustalle asennetaan turvallisuutta lisäävä kalvo (turvakalvo), joka estää peililasin sirpaleiden leviämisen mikäli peili särkyy.

Lasiovien ovitäytteiden osalta vaihtoehtoja on enemmän. Vakiovärejä ovat kirkas lasi, valkoinen lasi, harmaa lasi tai musta lasi. Muut lasien värit erillistilauksena. Lasin pinta voi olla kiiltävä tai himmeämpi mattasävy. Lasiovet ovat ns. Lacobel -lasia, joka on taustamaalattua sileäpintaista lasia. Lasiovien taustalle asennetaan turvallisuutta lisäävä kalvo (turvakalvo), joka estää lasin sirpaleiden leviämisen mikäli lasi särkyy.

Levyovien ovitäytteiden osalta vaihtoehtoja on kaksi. Valkoinen tai vaaleanharmaa sileäpintainen HDF-levy, joka on puukuidusta lämpö- ja painekäsittelyllä valmistettu vahva kuitulevy. HDF-levy on edullinen ja kevyt vaihtoehto ovien täytemateriaaliksi.

Jakolistojen avulla ovitäytteet voidaan jakaa kahteen tai useampaan eri osaan. Jakolistojen avulla oveen saadaan lisää visuaalisuutta ja sisustuksellista toimivuutta. Voit jakaa oven osiin esimerkiksi kahdella tai useammalla lasi- ja peilipinnalla tai muilla vaihtoehdoilla.

Ota yhteyttä ja tiedustele lisää. Olemme apuna niin suunnittelussa, mitoituksessa kuin sopivien materiaalien valinnassakin.

Tutustu liukuoviin paikallisten jälleenmyyjiemme kautta

Laadukkaat ja mittojen mukaan valmistetut Tirafax -liukuovet saat ammattitaitoisten jälleenmyyjiemme kautta. Ota yhteyttä alueesi paikalliseen yritykseen ja kysy tarjousta tai lisätietoja tuotteista. Tirafax Oy:n oma asennuspalvelu kattaa lähinnä Tuusulan ja sen lähialueet. Alla mainittuna muutamia alueellisia jälleenmyyjiämme. Mikäli oman alueesi yritystä ei ole listattuna tähän, voit silti tiedustella tuotteitamme oman paikkakuntasi yritykseltä. Heiltä saat paikallisen palvelun ja tarvittavat lisätiedot liukuovista sekä tarjouksen asennettuna tai tavaratoimituksena. 

Tuusula

Tirafax Oy

Pk-seutu ja Uusimaa

DTM Oy Nykykaihdin   www.dtmoy.fi

Artic Store Helsinki  www.a-kaihdin.fi

Jarin Lasipalvelu   www.oivaliukuovet.fi

Riihimäen Kaihdin ja Kehys Oy   www.kaihdinjakehys.com

Turku ja lähikunnat

Aurashop (St-Team)    www.aurashop.fi

Pori ja lähikunnat

Lasi- ja Rakennuspalvelu Mäkeläinen    www.lasimakelainen.fi

Tampere ja lähikunnat

Kvalita Oy   www.kvalita.fi

Jyväskylä ja lähikunnat

Utula Kodit Oy   www.utulakodit.fi

Huom! Utula Kodit Oy:ltä saat myös kuvaliukuovet. Kuvaliukuovien toimitukset kautta Suomen, joten kysy lisää ja katso:  Utula Kuvaliukuovet

Kotimaista yrittäjyyttä

Valtaosa tuotteistamme valmistetaan mittojen mukaan käsityönä Tuusulan Jokelassa sijaitsevassa tuotantotilassamme. Olemme kotimainen yritys ja työllistämme itsemme lisäksi välillisesti myös runsaan joukon muita alan ammattilaisia. Valitsemalla laadukkaat Tirafax -liukuovet tuet kotimaista käsityötä ja yrittäjyyttä. Olemme jo yli 20 vuotta valmistaneet ja toimittaneet laadukkaita tuotteita lukuisiin koteihin ja rakennusprojekteihin.

Millintarkkaa mittatilaustyötä

Haluamme edistää paikallista yrittäjyyttä ja haemmekin lisää uusia, paikallisesti toimivia ammattitaitoisia jälleenmyyjiä ja kumppaneita joukkoomme. Luotamme siihen, että lähellä oleva yritys palvelee ja tuntee asiakkaansa parhaiten. 

Luotettava kumppani

Etsimme…

uusia ja ammattitaitoisia jälleenmyyjiä Tirafax Oy:n liukuoville!

Onko sinulla yritys, joka on kiinnostunut myymään tai asentamaan Tirafax Oy:n tuotteita?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan yhteistyöstä lisää

0400 426 326

raimo@tirafax.fi